3 από 5 (2 Ψήφοι)

Η φημολογία για τον πλανήτη Νιμπίρου, που έρχεται να συγκρουσθεί με τη γη, έχει ξεκινήσει από τις αρχές της περασμένης δεκαετίας και πάντως μετά την πολυσυζητημένη ...καταστροφή της ανθρωπότητας το 2000...

Ο Νιμπίρου είναι μεγάλος πλανήτης, μεγαλύτερος της γης, ίσος περίπου με τον Δία, έχει μια πολύ ελλειπτική τροχιά και διέρχεται κοντά μας κάθε 3600 χρόνια περίπου. Φυσικά ο άνθρωπος ο οποίος είναι μέρος αυτού του σύμπαντος, δεν έμεινε αδιάφορος στο πέρασμά του, αποθανάτισε στιγμές, κατέγραψε εικόνες και πιθανότατα όπως λένε μελετητές επηρεάσθηκε ανεπανόρθωτα.

Η εκμετάλλευση του θέματος από τους διάφορους ευφάνταστους παραμυθολόγους είναι διάχυτη, ήδη έχουν ξεθαφτεί όλες οι αραχνιασμένες προφητείες και δοξασίες. Αυτό οφείλεται και στην αβεβαιότητα, αφού οι επιστήμονες μίλησαν για πιθανές ακραίες επιπτώσεις που μπορεί να έχει το πέρασμα ενός μεγάλου πλανήτη (80 φορές μεγαλύτερος της γης) τόσο κοντά στη γη και φυσικά αυτό δεν είναι καθόλου απίθανο.

Εμείς θα εστιάσουμε σε μελέτες επιστημόνων προεξάρχοντος του Ζαχαρία Σίτσιν, που αποκαλύπτουν στα βίντεο που ακολουθούν μια άλλη διάσταση της ύπαρξής μας και του πολιτισμού μας, που φαίνεται να είναι σε πλήρη συνάρτηση με τον Νιμπίρου.

Εννοούμε, πως αν οι καταγραφές των αρχαίων λαών περί επαφής με εξωγήινους έχουν κάποια βάση, τότε αναμφισβήτητα τα διαπλανητικά ταξίδια να έγιναν από κοντινούς πλανήτες. Εάν είναι κάπως έτσι δεν αποκλείεται σύντομα να αποκαλυφθεί το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει τον πλανήτη Νιμπίρου που ήδη είναι πολύ κοντά και ορατός στο Νότιο ημισφαίριο...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;