0.0 από 5 (0 Ψήφοι)

διάλυση της ΕλλάδαςΕίναι γεγονός ο Παπανδρέου εκτός από την τρόικα μας έφερε και μια στρατιά συμβούλων, τους περισσότερους που είχε μέχρι σήμερα έλληνας πρωθυπουργός και μάλιστα εν μέσω ύφεσης και του κινδύνου της χρεοκοπίας προ των πυλών.

Η είδηση είναι από την εφημερίδα «Π+13», που ανεβάζει τις απολαβές των συμβούλων του Παπανδρέου στο ιλιγγιώδες ποσό των 32 εκατ. Ευρώ ετησίως!

Ευλόγως γεννάται το ερώτημα: Ήταν απαραίτητοι όλοι αυτοί οι σύμβουλοι και εν τέλει πια ήταν η χρησιμότητά τους; Δεν μας ρώτησαν και σίγουρα δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν απάντηση.

Όμως κάθε ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος απορεί και αναρωτιέται, πια η σκοπιμότητα της στρατιάς των 250 μυστικοσυμβούλων όταν με περισσή ευκολία πετσοκόβονταν ακόμη και κάτω των πεντακοσίων ευρώ  αποδοχές.

Όλα είναι γνωστά. Αυτά τα 2 ½ χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τον Παπανδρέου έγινε οτιδήποτε μπορούσε να οδηγήσει τη χώρα προς το χειρότερο οικονομικά και θεσμικά.

 Παραδειγματικά μόνο: Ενώ δηλαδή η θέση μας ήταν δύσκολη οικονομικά οι υπουργοί λες και ζούσαν σε άλλο κόσμο σπαταλούσαν απίθανα χρήματα για το ντιζάϊν και τα αξεσουάρ των γραφείων τους! Ο ίδιος ο Παπανδρέου έδωσε προτεραιότητα στα ονόματα των υπουργείων(!) και στα ατέλειωτα και πιθανότατα άχρηστα και δεσμευτικά, μα και υπομονευτικά για τη χώρα μας ταξίδια, αντί της εντρύφησης στα ουσιαστικά προβλήματα του τόπου.

Αργότερα θα μας έλεγε ότι δεν ήξερε το πρόβλημα, ενώ και ο ίδιος ο Στρώς Καν είπε πως είχαν συζητήσει γι’ αυτό πολύ πριν πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή. Οι σύμβουλοι τι έκαναν, τον νανούριζαν;

Δεν πιστεύουμε στη ενός ατόμου ευθύνη, τουναντίον θεωρούμε πως συνυπεύθυνοι ήταν όλοι όσοι μεθοδευμένα (και έτσι έγινε. Θυμηθείτε τα καραγκιοζιλίκια του Καρατζαφέρη, όπως τα τωρινά του «σοβαρού» Κουβέλη) στήριξαν αυτή την πολιτική, που αποδειγμένα δυστυχώς ακόμη συνεχίζεται, όμως αυτό δεν αναιρεί την ευθύνη της ακολουθούμενης πολιτικής από τον πρωτεργάτη, που όπως φαίνεται ενήργησε δόλια, και μάλλον εξυπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα.

Το γεγονός της γενικής κατακραυγής της πολιτικής αυτής, που τελικά έφερε στην εξουσία τους ίδιους ανθρώπους με την υποστήριξη των ντόπιων και ξένων κερδοσκοπικών συμφερόντων, αποδεικνύει ακριβώς αυτό, ότι δηλαδή τα πράγματα ήταν φτιαχτά πέρα για πέρα και ο Παπανδρέου ήταν  απλά ο υπεύθυνος υλοποίησης αυτής της πολιτικής…

Έτσι αυτός που μας οδήγησε κυριολεκτικά στην καταστροφή, τώρα να δρέπει τους καρπούς της σποράς του, βλέποντας παράλληλα με υπερηφάνεια τη συνέχιση της πολιτικής του και εμείς να γινόμαστε μάρτυρες της προσπάθειας που γίνεται από την κυβέρνηση να νομιμοποιηθούν τα από αυτόν (και αυτούς) πραχθέντα!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;