0.0 από 5 (0 Ψήφοι)

Παπανδρέου-ΣαμαράςΟ τωρινός πρωθυπουργός όσο και ο προηγούμενος, φυσικά δεν είναι τα άτομα που επεξεργάζονται και διαμορφώνουν αυτές τις απάνθρωπες πολιτικές, όμως είναι αυτοί που τις υλοποιούν και τις επιβάλλουν. Μαζί με τα πολυδάπανα επιτελεία των ανεγκέφαλων τεχνοκρατών που τους περιτριγυρίζουν, έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης και κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν για το χάλι της Ελλάδας και την εξαθλίωση των ανθρώπων.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο και μάλιστα στα ανώτερα επίπεδα εξουσίας. Το γεγονός δηλαδή, ότι δύο άνθρωποι που φοίτησαν στο ίδιο πανεπιστήμιο, αναρριχήθηκαν στην αρχηγία των δύο μεγαλύτερων κομμάτων και στη συνέχεια διαδοχικά στην πρωθυπουργία της χώρας, καθόλου τυχαίο δεν μπορεί να είναι.

Τόσο ο Παπανδρέου πριν, όσο και ο Σαμαράς τώρα εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο το περιρρέον κλίμα, την προκλητική βοήθεια των διεθνών κερδοσκόπων και ψευδόμενοι ασυστόλως σφετερίσθηκαν την ψήφο των φοβισμένων και τρομοκρατημένων πολιτών. Δεν είναι υπερβολή, ο ένας λέγοντας το «λεφτά υπάρχουν» και ο άλλος ότι θα επανέφερε τις κατώτερες αποδοχές, δημιούργησαν το απαραίτητο κλίμα ελπίδας και εμπιστοσύνης, ώστε να περάσουν τα απαραίτητα μέτρα διάλυσης της χώρας. Προς αυτή την κατεύθυνση βέβαια έχουν προσπαθήσει και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ωσότου η Ελλάδα να μετατραπεί σε τόπο εντελώς αντιπαραγωγικό και πλήρως εξαρτημένο. 

Δείτε και οι δύο μιλούσαν πάντα και μιλούν για ανάπτυξη, η οποία όμως δεν μπορεί να έρθει αν δεν αποδείξουμε στους δανειστές μας ότι είμαστε καλά παιδιά! Το ότι αυτό το τελευταίο θα συμβαίνει στο διηνεκές το υπονοούν εμμέσως πλην σαφώς, προετοιμάζοντας παράλληλα το έδαφος για τα επόμενα δις που θα πρέπει να δώσουμε για την επόμενη δόση, αν θέλουμε να παραμείνουμε στο ευρώ! Αν αυτό βέβαια το συνδυάσεις με την οικονομική κατάσταση στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος και ο παλιός μπακάλης της γειτονιάς θα καταλάβαινε…

Ότι όλα αυτά τα μέτρα που παίρνονται δεν είναι για την κρίση, αλλά για την όσο το δυνατόν μακρύτερη χρονικά και μεγαλύτερη σε εύρος υποδούλωση του ανθρώπου!

Όμως ας τους το πούμε καθαρά: Η ιστορία επαναλαμβάνεται και δεν θα ‘ναι πρώτη φορά, που οι μουζίκοι θα νικήσουν…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;