5 από 5 (2 Ψήφοι)

Προκαλούν τη νοημοσύνη μας. Κόρες, γαμπροί, νύφες μπατζανάκια όλοι μέσα!
 βουλή-των-ελλήνων-460x250Ίσως κάποιοι να πιστέψαμε κιόλας τα παραμύθια που μας τσαμπουνάνε. Εν μέσω αυτής της κρίσης, και μάλιστα της συνεχώς διογκούμενης ανεργίας οι πατέρες του έθνους βολεύουν τους ημέτερους και μάλιστα σε θέσεις στη βουλή που δεν τους πιάνει βόλι!
Θα πείτε, εντάξει αλλά αφού τους δίνει το δικαίωμα ο νόμος. Ποιος νόμος αυτός που έφτιαξαν για να ευλογούν τα γένια τους; Που είναι το καλό παράδειγμα που θα ‘πρεπε να δείξουν σε ένα λαό που έχει χάσει τα πάντα; Το νόμιμο δεν είναι και ηθικό…
Ακόμη και η «Χρυσή Αυγή» που θέλει να μιλάει για ηθική και κόπτεται για την ανεργία έκανε χρήση του χαριστικού αυτού νόμου, διορίζοντας τέσσερα άτομα παρακαλώ!
Όλοι εμείς πιστεύαμε πως κάτι μπορεί να αλλάξει στην Ελλάδα. Αμ δε… Τι ΑΣΕΠ και κολοκύθια στο πάτερο… Φτάνει να ‘χεις μπάρμπα στην Κορώνη…

Δείτε μερικά παραδείγματα και πολλά θα καταλάβετε:

Γιάννης Τραγάκης. Πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής. Μετά τον γαμπρό του, την κόρη του και το γιό του διόρισε στις 31-07-2012, δηλαδή στα τέλη του προηγούμενου μήνα, μόλις εξελέγη αντιπρόεδρος, και την αδελφή του γαμπρού του στο Κοινοβούλιο. Σύμφωνα με απόφαση του προέδρου της Βουλής στο γραφείο του κ. Τραγάκη διορίστηκε η Καλλιόπη Λεοντή, αδελφή του γαμπρού του Αναστασίου Λεοντή, ο οποίος είναι ήδη διορισμένος στη Βουλή.

Το ίδιο είχε κάνει λίγο νωρίτερα ο Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος διόρισε την κόρη του.
 Ο διορισμός έγινε όταν ο Βύρων Πολύδωρας ήταν πρόεδρος για μια μέρα (Εφημερίς της Κυβερνήσεως, αρ.φ. 344, 23/7/2012, υπ'αριθμ.8574/6100/11-7-2012).

Φίλιππος Πετσάλνικος: Κάνει διορισμούς στο γραφείο που διατηρεί στη Βουλή, όπως δικαιούται βάση νόμου παρότι δεν είναι πλέον βουλευτής αφού δεν ήταν καν υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές.

Στο τελευταίο ΦΕΚ 367/31-7-2012, εμφανίζεται το όνομα της κυρίας Καλύβα Όλγας του Χρήστου, με πτυχίο λυκείου, η οποία τοποθετείται ως «μετακλητή» στο γραφείο του κ. Πετσάλνικου. Η εν λόγω υπάλληλος όμως είναι μνηστή του ανιψιού του κ. Πετσάλνικου, και γιου του Κωνσταντίνου Πετσάλνικου, ο οποίος είχε διατελέσει δήμαρχος Μακεδνών.

Χρυσή Αυγή: Σύμφωνα με το iefimerida.gr, 4 αποτυχόντες υποψήφιοι βουλευτές της στις προηγούμενες εκλογές δεν θα μείνουν παραπονεμένοι.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ) 355/26-07-2012, διορίζονται σε κενές οργανικές θέσεις οι:

Απόστολος Γκλέτσος του Κων/νου (ΑΔΤ Χ482350), ΔΕ κατηγορίας
Ανδρόνικος Σίμος του Νικολάου (ΑΔΤ ΑΗ634166), ΔΕ κατηγορίας.
Επίσης, όπως φαίνεται στο ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ) 390/14-08-2012, διορίζονται σε κενές οργανικές θέσεις οι:

Νικήτας Σιώης του Γεωργίου (ΑΔΤ ΑΕ868048), ΔΕ κατηγορίας.
Γεώργιος Μισιάκας του Χρήστου (ΑΔΤ ΑΙ294905), ΔΕ κατηγορίας.
Ο κ. Μισιάκας ήταν υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα.

Υπενθυμίζεται ότι: Ο κ. Σιώης είχε εκλεγεί βουλευτής με την Χρυσή Αυγή, αλλά παραιτήθηκε, παρότι άνεργος, λόγω φόρτου εργασίας... Τότε είχε ακουστεί ότι εξαναγκάστηκε σε παραίτηση για να πάρει την θέση του ο φίλος της κόρης του κ. Μιχαλολιάκου, κ. Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Πηγή: pisoapothnkoyrtina

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;