0.0 από 5 (0 Ψήφοι)

Το δυστύχημα είναι πως η τραγικότητα της κατάστασης, μας έχει στερήσει την διάθεση για γέλιο.

Παπανδρέου-290x280Μια νεαρή Ισπανίδα, Γενική Γραμματέας της Σοσιαλιστικής Νεολαίας, μίλησε στη συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Πορτογαλία και κατηγόρησε τους σοσιαλιστές ηγέτες ότι θέλουν να φέρουν την επανάσταση, διαμένοντας σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και χρησιμοποιώντας πολυτελή αυτοκίνητα.

Η νεαρή Ισπανίδα δεν έχει αντιληφθεί πως οι σοσιαλιστές ηγέτες διαμένουν σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων επειδή θέλουν να δείξουν στους πολίτες πως όλοι πρέπει να μένουμε σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Σοσιαλισμός σημαίνει να είμαστε πλούσιοι όλοι.

Διαμένοντας διαρκώς σε πολυτελή ξενοδοχεία, οι σοσιαλιστές ηγέτες δίνουν το καλό παράδειγμα, δείχνουν τον δρόμο στο λαό και στέλνουν το ξεκάθαρο μήνυμα «πολυτελή ξενοδοχεία για όλους».

Φυσικά, ο Γιώργος Παπανδρέου –που είναι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς- δεν έδωσε αυτή την πολύ απλή απάντηση αλλά είπε στη νεαρή Ισπανίδα πως οι σοσιαλιστές ηγέτες δεν δίνουν μάχη από ξενοδοχεία πέντε αστέρων αλλά δίνουν μάχη στους δρόμους.
Βέβαια, ο Γιώργος Παπανδρέου –σε ό,τι αφορά τον εαυτό του- είπε αλήθεια ότι δίνει μάχη στους δρόμους.
Αν βγει ο Γιώργος Παπανδρέου μόνος του στους δρόμους της Αθήνας, θα χρειαστεί να δώσει μεγάλη μάχη για να παραμείνει ζωντανός.

(Οπωσδήποτε, η νεαρή Ισπανίδα πρέπει να είναι εντελώς βλαμμένη για να πιστεύει ότι μια Σοσιαλιστική Διεθνής με πρόεδρο τον Γιώργο Παπανδρέου έχει κάποια σχέση με τον σοσιαλισμό. Η Βουγιουκλάκη στο «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια» μεγαλύτερη σχέση είχε. Εν τω μεταξύ, ο Παπανδρέου κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και παίζει τον πρόεδρο, και ο Βενιζέλος είναι στην κυβέρνηση. Αυτά ούτε σε Μπανανία δεν γίνονται.)

Πηγή: http://pitsirikos.net

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;