0.0 από 5 (0 Ψήφοι)
Οι μάχες κερδίζονται από μεγάλους, οξυδερκείς και μεγαλόκαρδους στρατηγούς και φυσικά πειθαρχημένους στρατιώτες. 
 
02 nΑυτό ισχύει και στο πολιτικό πεδίο. Ο πολιτικός πρέπει να προβλέπει τα μελλούμενα για να χαράζει συνετά και θαρρετά τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει ο λαός, ώστε να είναι προστατευμένος αλλά παράλληλα περήφανος και αξιοπρεπής. Διαφορετικά φθάνουμε υποχρεωτικά στη σημερινή κατάσταση των ανδρείκελων, που φυσικά δεν είναι τίποτα άλλο από υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων απόλυτα δουλικοί και συμβιβασμένοι. 
 
Αυτή μικρότητα των ανίκανων, που αναρριχήθηκαν με ψευτιές και λοβιτούρες την εξουσία, σηματοδότησε τον εκτροχιασμό των πολιτών και των εξελίξεων,παρασύροντας τους ανθρώπους και τη χώρα στην καταστροφή. Είναι όμως παράλληλα και η «θεία Δίκη», μια γροθιά στο στομάχι μας,, αφού αδιαφορήσαμε στις υποχρεώσεις μας  και εμπιστευθήκαμε αυτούς που αποδεδειγμένα και επανειλημμένα αθέτησαν τον λόγο τους. Για να το καταλάβουμε αυτό δεν έχουμε παρά να αναλογιστούμε γιατί ο Σαμαράς, ενώ τον ελληνικό λαό που τον ψήφισε τον κοροϊδεύει ανερυθρίαστα, απέναντι στους ξένους στέκεται γονυκλινής και συμβιβασμένος...
 
Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, παρασυρθήκαμε πολλές φορές στις δήθεν εύκολες επιλογές που μας προσφέρθηκαν με προφανή στόχο βέβαια την ηθική άλωση και την αντιπαραγωγική συμπεριφορά. Αρκετοί πέσαμε στην παγίδα χωρίς να πολυσκεφτούμε, πως τίποτα δεν δίνεται χωρίς αντάλλαγμα. Αποδεχθήκαμε τις χωματερές και τις επιδοτήσεις, Ανεχθήκαμε τα δουλικά ευχαριστώ του Σημίτη για τα Ίμια. Αποφασίσαμε πολύ γρήγορα την παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους, κόντρα στα ανθρώπινα δικαιώματα που πάντα υπερασπιζόμασταν, αφήνοντας τους πουλημένους και υποτελείς πολιτικούς να παίζουν σκάκι στην πλάτη μας, αθετώντας εξωτερική πολιτική χρόνων.Κλείσαμε τα μάτια μας στα οικονομικά σκάνδαλα, του χρηματιστηρίου, της καταλήστευσης των ασφαλιστικών ταμείων κ.ά. ων ουκ έστε τέλος, ψηφίζοντας επανειλημμένα τα ίδια πρόσωπα, έχοντας μάτια για τον κομματικό μανδύα και μόνο!
 
Αν ήταν μόνο Ελληνικό πρόβλημα, θα το πιστεύαμε ότι φταίμε, όμως σχεδόν όλος ο κόσμος σιγά-σιγά μπαίνει στη μέγγενη της εξάρτησης από το ΔΝΤ και φυσικά τα πράγματα οδηγούνται όπως και εδώ. Κράτη φτωχευμένα και άνθρωποι  εξαθλιωμένοι. Το κραχ του '29 έφερε μετά από δέκα χρόνια  τον Β' παγκόσμιο πόλεμο, κατά σύμπτωση πάλι από τους Γερμανούς, που ήδη στριμώχνονται, αφού αναγκάζονται να κλείσουν βιομηχανική μονάδα! 
 
Έμείς βρισκόμαστε ξεμοναχιασμένοι σε ένα τελείως εχθρικό περιβάλλον. Τα πράγματα ας μην γελιόμαστε είναι πολύ πιο δύσκολα από όσο φαίνονται.Έχουν εσκεμμένα οδηγηθεί σε αδιέξοδο και η λύση φαντάζει«Γόρδιος δεσμός», χωρίς την παρουσία του «Αλέξανδρου»! Αλήθεια ποιος δεν το βλέπει; Όσα λεφτά και αν δώσουμε στους τοκογλύφους, οι απαιτήσεις συνεχώς μεγαλώνουν! Η κρίση για τους κερδοσκόπους εξελίσσεται σε μοναδική ευκαιρία, φθηνός ορυκτός πλούτος και τζάμπα σκλάβοι!
 
Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές προσπαθούν να λοβοτομήσουν την Κύπρο και ηθικός αυτουργός και απόλυτος συμπαραστάτης είναι όπως και το '74 η Ελλάδα! όχι βέβαια ο ελληνικός λαός αλλά η κλίκα αυτή των ανίκανων και συμβιβασμένων υπαλλήλων του ΔΝΤ και των κερδοσκόπων.
 
Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε με ψυχραιμία τα γεγονότα και να προβληματισθούμε, γράφοντας τα φοβικά και τα τρομοκρατικά σύνδρομα στα παλαιότερα των υποδημάτων μας, γιατί αυτά που φοβόμαστε μήπως πάθουμε, θα τα πάθουμε ακολουθώντας τις πολιτικές της υποτέλειας και του ραγιαδισμού. Καμιά ΕΕ και κανένα ευρώ δεν θα μας σώζει. Άλλωστε οι ίδιοι οι Γερμανοί το ομολογούν πως κερδίζουν πάρα πολλά δανείζοντάς μας - σιγά μην χάσουμε τους συνεταίρους! Και ας μην ξεχνάμε αυτοί που θα χάσουν δεν είμαστε εμείς, αυτοί θα χάσουν μια αγορά να πουλούν τις μηχανές τους. Αν το καταλάβουμε αυτό έχει μεγάλη σημασία, γιατί θα χάσουν επιπρόσθετα και μια μεγάλη πηγή ενέργειας αύριο...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;