0.0 από 5 (0 Ψήφοι)
kremalaaaΑπεδείχθη περίτρανα πως οι υποσχέσεις με τις οποίες μας οδήγησαν ως εδώ, δεν ήταν τίποτα άλλο από μια καλοσχεδιασμένη απάτη. Πιστέψαμε τους εμπόρους των ψυχών και φυσιολογικά εγκλωβιστήκαμε στις ανίερες και ανήθικες πολιτικές τους. 
 
Τα ατέλειωτα μπραντ-ε-φερ των ντόπιων ανδρείκελων με τους αρχιερείς της παγκοσμιοποίησης είχαν αποτέλεσμα. Πολύ γρήγορα πλέχτηκε ο προσυμφωνημένος ιστός, που γρήγορα έγινε βρόγχος γύρω από το λαιμό μας!
 
Το σχεδόν ομόφωνο «ΌΧΙ» των Κυπρίων στις παράλογες απαιτήσεις της  τρόικας, ανάδειξε ανάγλυφα την ανηθικότητα των οργανισμών και την παντοδυναμία των κερδοσκόπων που αρμέγουν τον πλούτο της γης και την εργασία των ανθρώπων κατά το δοκούν. Όμως δεν στάθηκε αρκετό να αλλάξει την καταστροφική πορεία που έχει χαραχθεί και υπέκυψαν μόνοι και αβοήθητοι στους παγκόσμιους τρομοκράτες. 
 
Ήδη το μαύρο πέπλο που σκέπασε την Ελλάδα, σκεπάζει σιγά -σιγά την Κύπρο και όλη τη γη. Η μια χώρα μετά την άλλη, με το καλό ή με το άγριο δένονται στα δεσμά μιας αφύσικης οικονομικής βίας, που αποδεικνύεται χειρότερη από κάθε άλλη, αφού μας στερεί κάθε ελευθερία, ακόμη και το φαγητό. Οι τράπεζες από εργαλεία ανάπτυξης και εξυπηρέτησης μετατρέπονται σε όργανα καταστροφής και υποδούλωσης! 
 
Και το πιο μακάβριο: Αφού  μας  ποδοπατούν ανελέητα, μας προτρέπουν να αποφασίζουμε δημοκρατικά γι' αυτά που αυτοί μας επέβαλαν! Είναι φανερό, δεν τολμούμε να  ελπίζουμε πια, ούτε σε θαύμα! 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;