5 από 5 (4 Ψήφοι)

rousfeti 4Παρά τις ευρέως προβαλλόμενες εξαγγελίες για διαφάνεια, αξιοκρατία και δικαιοσύνη, το ρουσφέτι και το ιδιοτελές βόλεμα παραμένει η πρωτεύουσα επιλογή. Η εξομοίωση των αποδοχών ισχύει μόνο για τους παρακατιανούς, οι άλλοι οι κολλητοί, στοιβάζονται στις καλύτερες θέσεις και φυσικά με μισθούς που προκαλούν!

Έτσι παρά την πρωτόγνωρη ανεργία και την ολοένα αυξανόμενη φτώχεια, την ίδια ώρα που χάνονται περιουσίες, κόποι χρόνων δουλειάς, προκλητικά διορίζονται σε προστατευόμενες θέσεις οι παρατρεχάμενοι των δοσίλογων της κομματικής νομενκλατούρας.

Τελευταίο “απόκτημα” της ελληνικής κοινωνίας είναι το στέλεχος της Ν.Δ. Ευδοξία Παπαγεωργίου, η οποία διορίσθηκε διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης. Η 32χρονη Εύη φαίνεται να προκρίθηκε για την εμπειρία και τα προσόντα της, να σώσει το σύστημα υγείας που έχει πλήρως αποδομηθεί, όπως και όλη η ελληνική κοινωνία άλλωστε.

Οι λεπτομέρειες είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα tsegkanews.gr και αποτυπώνει την σαπίλα, την οποία δεν πρόκειται εύκολα και χωρίς αγώνα να αποχωριστούμε...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;