0.0 από 5 (0 Ψήφοι)

spitia-1Το τοπίο ξεκαθαρίζει ακόμη και για τους πιο αδιάβαστους και αδιάφορους. Οι υπέρογκοι φόροι που προετοιμάζονται πολύ σύντομα θα εκπλήξουν δυσάρεστα και τον πιο αισιόδοξο. Αυτόν δηλαδή που νόμιζε, πως δύσκολα μεν, αλλά με τα μέχρι τώρα αναγκαία μέτρα η Ελλάδα θα ξεπέρναγε τον ύφαλο του ΔΝΤ και θα ξαναγύρναγε στην συνηθισμένη καθημερινότητα του παρελθόντος.

Ήδη το τοπίο ξεκαθαρίζει, παρά την προσπάθεια της εξουσίας να συντηρήσει ένα περιβάλλον ομιχλώδες μεν, αλλά σταθεροποιούμενο προς το καλύτερο. Τώρα βλέπουμε όλοι ότι το καλύτερο, θα είναι όσα συνέβησαν στην Αργεντινή. Για τα χειρότερα, δεν θέλουμε ούτε να τα φανταζόμαστε, μα ούτε προβλέψιμα είναι, αφού είναι δεδομένο, πως ούτε του μεγέθους της Αργεντινής είμαστε, αλλά ούτε τόσο μικρό χρέος έχουμε...

Έτσι μετά τα εισπρακτικά και τα διαρθρωτικά λεγόμενα – ο Θεός να τα κάνει τέτοια, – που θα μας έβγαζαν από τη δύσκολη δημοσιονομική κατάσταση, έρχονται τα καινούργια στο διπλάσιο των προηγουμένων. Αυτοί είναι σίγουροι ότι μετά από αυτά τα μέτρα ακολουθεί η ανάπτυξη -πως θα τα πέρναγαν άλλωστε-, το τέλος της ύφεσης δηλαδή!

Επειδή βέβαια κανένας δεν είναι σίγουρος για τίποτα, αφού άλλοι κάνουν κουμάντο και φυσικά αυτοί πάντα ζητούν κάποιο καινούργιο μέτρο, όταν κανένας δεν έχει ούτε να επιβιώσει, πόσο μάλλον με διπλασιασμό των φόρων, τι πρέπει να περιμένουμε;

Πάντα εκ των υστέρων μας λένε ότι δεν παίρνουν καινούργια μέτρα αλλά υλοποιούν τα ψηφισμένα! Ας αγοράσουμε λοιπόν σκηνές γιατί σύντομα θα είμαστε χωρίς σπίτι. Αυτό γίνεται φανερό απ' το καινούργιο μέτρο που διαχέεται εδώ και πολύ καιρό: Αν δεν έχεις να πληρώσεις τους φόρους στην εφορία, θα δέχονται την εξόφληση με την παραχώρηση ακινήτου.

Αμφιβάλετε ακόμη για το γεγονός πως βάλλουν ευθέως και ανερυθρίαστα πλέον την ακίνητη περιουσία;

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;