5 από 5 (1 Ψήφος)

Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει...

str8Ακόμη κι' αυτή τη στιγμή της μεγάλης ανέχειας, της πιο απάνθρωπης πολιορκίας του Ελληνικού λαού (οικονομικής και κοινωνικής), τα ευρώ ρέουν ασταμάτητα προς τις τσέπες των ημέτερων και των εκλεκτών!

Το ζήτημα δεν είναι μονοδιάστατο. Ο χρηματισμός ενός κομματικού μέλους, ίσως να είναι και το λιγότερο. Το σημαντικότερο είναι, πως αυτοί που επιβάλλουν στους φτωχούς πλέον ανθρώπους και νέες αφάνταστες θυσίες, επιφυλάσσουν για τους κολλητούς απίθανα προνόμια και εξαιρέσεις. Ειρωνικά θα 'λεγα πως ο Τομπούλογλου χρησιμοποιήθηκε σαν το εξιλαστήριο θύμα, του ίδιου σάπιου συστήματος το οποίο μας έφερε εδώ, με το αιτιολογικό ότι θα απάλλασσε την κοινωνία από την αδιαφάνεια, την αναξιοκρατία, τον αθέμιτο ανταγωνισμό κλπ.

Έτσι εκτός των άλλων, εδώ προκύπτουν δύο πολύ σοβαρά θέματα. Το πρώτο είναι ότι ενώ μας λένε, ότι δεν υπάρχουν χρήματα και εκτός των άλλων περικόπτονται ανάλγητα, επιδόματα αναξιοπαθούντων, δίδονται τεράστια ποσά και μάλιστα για μια αμφιλεγόμενη διαφήμιση. Το δεύτερο ακόμη πιο σημαντικό είναι πως στην εταιρία που ανέλαβε την συγκεκριμένη δουλειά, εργάζονται η σύζυγος του υπουργού οικονομικών (διευθύντρια) και οι δύο κόρες του!

Δυστυχώς είναι ολοφάνερο πια, δεν υπάρχει η παραμικρή ελπίδα κάτι να αλλάξει. Και πως θα 'ταν διαφορετικά; Θα μπορούσε δηλαδή να αναβαπτιστεί η κοινωνία μας μέσα από το ίδιο φαύλο και αναξιόπιστο πολιτικό κατεστημένο; Όχι όσο εμείς τους ανεχόμαστε και τους στηρίζουμε...

Εδώ και εδώ θα δείτε στοιχεία και ντοκουμέντα για αυτή την πολύ σοβαρή υπόθεση, που είναι μια από χιλιάδες άλλες και ευθυνόμαστε όλοι γι' αυτό...

 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;