0.0 από 5 (0 Ψήφοι)

ek-2Οι επερχόμενες εκλογές δίνουν το έναυσμα για πολιτικές εξελίξεις. Ο λαός έχει την μοναδική ευκαιρία να βάλει φρένο στις δρομολογημένες καταστροφικές επιλογές.

Το δίλημμα πάνω στο οποίο θα στηρίξει το πολιτικό κατεστημένο την προεκλογική εκστρατεία όπως φαίνεται θα είναι η ευρωλαγνεία σε όλες τις εκφάνσεις της.

Σε άλλες εποχές, ύστερα από τόσο ανάλγητα και αντιλαϊκά μέτρα που έχουν επιβληθεί, ούτε σαν σκέψη δεν θα αποτολμούσαν την έκθεση στη λαϊκή ετυμηγορία. Όμως σήμερα όλα είναι διαφορετικά. Ο πλουραλισμός, από όργανο της δημοκρατικής πολυφωνίας, αναγορεύτηκε σε υπέρτερο εργαλείο παραπληροφόρησης, καθώς συνδυασμένα με τον εκφοβισμό και την ανέχεια ενεργεί καταλυτικά υπέρ αυτού που επιβάλει μέτρα, για την δήθεν “σωτηρία”...

Αναμφισβήτητα η ψυχολογική βία είναι ένα πανίσχυρο όπλο και από την εποχή του Γκαίμπελς το χρησιμοποιούν ανελλιπώς και το εξελίσσουν και τώρα φαίνεται καθαρά πόσο αποπροσανατολίζει και φοβίζει τον κόσμο. Όμως είναι ανάγκη και υποχρέωσή μας για τις γενιές που έρχονται να λογικευτούμε και να αντιδράσουμε πάραυτα, πριν το σκοτάδι καλύψει και δηλητηριάσει τις ζωές μας.

Να μην δώσουμε δικαίωμα στις κάθε είδους κασσάνδρες που καθημερινά (θα) μας βομβαρδίζουν με ψευδεπίγραφα ζητήματα, ανούσια και φοβικά συνθήματα. Να μην υποκύψουμε και να μην ενδώσουμε στις συγκαλυμμένες απειλές.

Το επιχείρημά μας πρέπει να είναι απλό και μοναδικό, χωρίς υποχωρήσεις και αμφιβολίες. Με σταθερότητα και αποφασιστικότητα:

ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ -ΕΙΧΑΝ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Έτσι απλά και κατηγορηματικά...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;