5 από 5 (2 Ψήφοι)

cristina-1Χτες και σήμερα τα ελληνικά ΜΜΕ έμπλεα χαράς, με εικόνες μάλιστα των επεισοδίων του 2001(!), παρουσίαζαν τη χρεοκοπία της Αργεντινής. Αυτό για να πιστέψει το ελληνικό κοινό ότι, αυτή τη στιγμή στην Αργεντινή συμβαίνουν τραγικά γεγονότα στους δρόμους και ευτυχώς εμείς ως Ελλάδα υπακούμε στις αγορές και γλιτώνουμε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις.
 

Ουσιαστικά είναι προπαγάνδα "συνετισμού" με τελικό σκοπό να καταδειχθεί ότι όποιος αντισταθεί στην Νέα Τάξη Πραγμάτων θα έχει κακό τέλος. Και με την απόφαση ενός υπαλλήλου του αμερικανικού δημοσίου, για την ακρίβεια ενός δικαστή που έβγαλε σε χρεοκοπία την Αργεντινή, μπορεί να "τιμωρηθεί" ένα ολόκληρο κράτος από τις ΗΠΑ!
 
Ο Χόρχε Καπιτάνιτς, επικεφαλής της κυβέρνησης υπό την πρόεδρο Κριστίνα Κίρσνερ, επέκρινε έντονα την μεροληψία, όπως είπε, της αμερικανικής δικαιοσύνης. «Εάν ο δικαστής ενεργεί σαν πράκτορας των κερδοσκοπικών ταμείων, εάν ο (δικαστικός) διαμεσολαβητής είναι ένας πράκτορας στην υπηρεσία τους, για ποια δικαιοσύνη συζητάμε; Υπάρχει σε αυτή την υπόθεση μεγάλη ευθύνη του κράτους των Ηνωμένων Πολιτειών, που οφείλουν να εγγυώνται το σεβασμό, χωρίς περιορισμούς, στην εθνική κυριαρχία των χωρών».

Ουσιαστικά την δική μας χρεοκοπία την παρουσίασαν ως "σοφή επιλογή", επειδή δεχτήκαμε να αλυσοδεθεί ο ελληνικός λαός για να ικανοποιηθούν οι αγορές, ενώ την άρνηση της Αργεντινής στο να παραδώσει το λαό της στα χέρια των τοκογλύφων τα εγχώρια και δυτικά ΜΜΕ την παρουσιάζουν σαν μια κοσμογονική καταστροφή, με απρόβλεπτες συνέπειες για τους πολίτες της.

Όμως η Αργεντινή είναι μια από τις μεγαλύτερες κτηνοτρόφες χώρες στον κόσμο. Τουτέστιν ότι και να γίνει ο λαός έχει να φάει και θεωρείται αυτάρκης ως χώρα σε είδη πρώτης ανάγκης. Όποιος καλύπτει τις πρώτες ανάγκες του αυτόματα καθίσταται μη εκβιάσιμος.

Δεν θεωρούμε τυχαίο ότι όλα αυτά έγιναν αμέσως μετά την συνάντηση του Β.Πούτιν με την Κριστίνα Φερνάντεζ. Η Αργεντινή έχει σαφώς φιλορωσικό προσανατολισμό.
 
Ε, και; Σημειώνουμε εμείς. Πριν τρια χρόνια ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και στην χώρα μας. Με μια ουσιώδη διαφορά. Την Ελλάδα την παρέδωσαν η κυβέρνηση Παπανδρέου στα αρπαχτικά, ενώ την Αργεντινή την έσωσε η Κριστίνα Φερνάντεζ από τα αρπακτικά.
 
Η πρόεδρος της Αργεντινής επέλεξε την ευημερία του λαού της από την ευημερία επαγγελματιών οικονομικών δολοφόνων που παράγουν τόνους "αεροχρήματος" που δεν έχει τυπωθεί ποτέ, αλλά υπάρχει μόνο σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, χωρίς να έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους.
 
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το λαό της Αργεντινής να έχει ξεχυθεί στους δρόμους σήμερα και να πανηγυρίζει!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;