0.0 από 5 (0 Ψήφοι)

propagandaΕίναι αλήθεια, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν καμιά πρόσβαση στις πραγματικές ειδήσεις. Αυτό γιατί πριν φτάσουν στην κοινή γνώμη περνάνε μέσα από ένα φίλτρο αλληλένδετων συμφερόντων. Στην πραγματικότητα οι ειδήσεις σήμερα δίνονται από την κυβέρνηση και δημοσιεύονται λες από καρμπόν στα περισσότερα μέσα ενημέρωσης, τα οποία βέβαια είχε εκ των προτέρων προβλεφτεί να ανήκουν στους εργολάβους, αυτούς των μεγάλων συμφερόντων!

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο απομονώνεται μία φράση και δημιουργείται η εσφαλμένη εντύπωση για κάποιους, έστω ελάχιστους, που λένε την αλήθεια. Έτσιθάβονται, ή διαστρεβλώνονται εντελώς, οι αληθινές ειδήσεις και οι αξιόλογες απόψεις.

 Πόσοι λόγου χάρη έχουμε ξεκάθαρη άποψη για τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην γειτονιά μας τις τελευταίες δεκαετίες; Πως δηλαδή η Αμερική, η Αγγλία, η Γαλλία, η Γερμανία και άλλοι, αποφασίζουν καταδίκες λαών (γιατί περί αυτού πρόκειται), καταστρέφουν κράτη και υποδομές χωρίς λόγο και μάλιστα χωρίς καμιά επίπτωση; Διέλυσαν την Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, τη Λιβύη και τώρα τη Συρία, με απόλυτο συμπαραστάτη την προπαγάνδα που εξέθρεψαν όλα τα ΜΜΕ του “ελεύθερου” κόσμου, για ανύπαρκτα ζητήματα, που ποτέ δεν αποδείχτηκαν, το αντίθετο μάλιστα, κατόπιν οι θύτες προκλητικά παραδέχτηκαν δόλιο συμφέρον.

Τώρα που καταλάγιασε κάπως ο κονιορτός και τα πράγματα φαίνονται πιο ξεκάθαρα, ας δούμε παραδειγματικά την άποψη του ΚΚΕ γι' αυτό το θέμα όπως πολύ εύστοχα το εκφράζει μέσα στη βουλή πριν δύο χρόνια ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος, Θανάσης Παφίλης.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;
<