0.0 από 5 (0 Ψήφοι)
Δεν γνωρίζω αν είναι ευχαριστημένοι ή όχι οι κρατούντες, το γεγονός όμως και μόνο των αστυνομοκρατούμενων πόλεων και μάλιστα στο γιορτασμό της Εθνικής εορτής της Παλιγγενεσίας, λέει πολλά. 
 
Simea5Αναμφισβήτητα είναι μέρα Εθνικής έπαρσης και συναδέλφωσης, αφού η 25η Μαρτίου σημειολογικά, είναι η απαρχή της ανεξαρτησίας μας, ύστερα από την τεσσάρων αιώνων σκλαβιά στους Τούρκους. Θα 'πρεπε δηλαδή ομόψυχα και χωρίς το παραμικρό ίχνος γκρίνιας να γιορτάζουμε και να τιμούμε αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για να είμαστε εμείς Ελεύθεροι.
 
Δεν έχει άδικο όμως ο λαός που αντιδρά, αν σκεφτείς πως η πανάκριβη η Λευτεριά μας, σήμερα ποδοπατιέται βάναυσα από τους νέους κατακτητές. Σήμερα δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος από αυτά που οραματίσθηκαν εκείνοι οι ήρωες. Όσο και αν τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια ωραιοποιούν την θλιβερή πραγματικότητα, ήδη η Ελλάδα έχει γίνει ένα ξέφραγο αμπέλι στους κερδοσκόπους, που καθημερινά κοστολογούν τα ασημικά... 
 
Φυσικά για να εξευμενίσουν τους «δανειστές» οι ελληνικές κυβερνήσεις, προχωρούν σε κάθε δουλικότητα και γονυκλινείς αποδέχονται κάθε μέτρο, μη διστάζοντας να χρησιμοποιήσουν και τα πιο σκληρά μέτρα καταστολής εναντίον του λαού που αντιδρά. 
 
Όμως οι ήρωες του '21 δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε αν θέλουμε να παραμείνουμε Ελεύθεροι. Δεν είναι άλλος από την μάχη που πρέπει να δίνεται πάνω στα ιερά και τα δίκαια των ανθρώπων χωρίς καμιά υποχώρηση ή φυγομαχία.
 
Ο αυριανός γιορτασμός της Επανάστασης του '21, που αποφάσισαν να γιορτάζουν με «διαπιστευμένους θεατές», και μόνο αυτός φτάνει για να καταλάβουμε, πόσο στρεβλή άποψη έχουν οι κυβερνώντες για τα πράγματα και πόσο υπολογίζουν τους ανθρώπους...                                                                        

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;