0.0 από 5 (0 Ψήφοι)

"Πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες αναρρώνει και παραμένει σε στενή επικοινωνία με την κυβέρνησή του εκτελώντας τα κύρια καθήκοντά του".

chavez5 0Η δήλωση αυτή εκδόθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Nicolas Maduro, Villegas, και αναφέρει την κατάσταση της υγείας του  καθώς και φωτογραφίες του προέδρου της Βενεζουέλας με τις κόρες του.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης έχει ως εξής:

"Η κυβέρνηση της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας ανακοινώνει στο λαό της Βενεζουέλας σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του προέδρου Ούγκο Τσάβες, μετά την χειρουργική επέμβαση που έγινε στην Αβάνα, Κούβα, στις 11 Δεκεμβρίου.

Μετά από δύο μήνες και ύστερα από τις  μετεγχειρητικές επιπλοκές, ο ασθενής έχει αναλάβει, με την πλήρη ακεραιότητα των διανοητικών λειτουργιών και βρίσκεται σε στενή επικοινωνία με την διοίκησή του εκτελώντας τα βασικά καθήκοντα που επιβάλλει θέση του.

Η λοίμωξη του αναπνευστικού που προέκυψε κατά τη μετεγχειρητική πορεία είναι ελεγχόμενη, αν και παραμένει ως ένα βαθμό σοβαρή. Δεδομένου του μετεγχειτητικού αναπνευστικού προβλήματος ο ασθενής αναπνέει μέσω τραχειακού σωλήνα, γεγονός που τον καθιστά προσωρινά χωρίς ομιλία. Το ιατρρικό τημ εφαρμόζει επιθετική θεραπεία για την γρήγορη ανάρρωση και ο Τσάβες είναι πολύ συνεργάσιμος.

Η κυβέρνηση της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας ευχαριστεί τον λαό της Βενεζουέλας για την αγάπη, την ηρεμία και την ωριμότητα με την οποία περιέβαλλε τον Πρόεδρό μας σ' αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει και σας παρακαλεί να προσεύχεστε για την υγεία του.  

Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, που γιορτάζουμε την διακοσια χρόνια της Θαυμαστής Εκστρατείας, η υποδειγματική στάση του λαού της Βενεζουέλας επιβεβαιώνει ότι αυτό είναι πράγματι το αξιοσημείωτο και αξιοθαύμαστο γεγονός, ότι αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι πολέμησαν με τον Liberator Simon Bolivar για την  της Ανεξαρτησία μας.

Η Μπολιβαριανή κυβέρνηση εκφράζει επίσης την ευγνωμοσύνη της προς τον Πρόεδρο Φιντέλ Κάστρο και τον πρόεδρο Ραούλ Κάστρο, την ιατρική ομάδα και σε όλο τον κουβανικό λαό, για την αγάπη και την περίθαλψη που παρέχεται στον Πρόεδρό μας.

Οι ευχές μας ενωμένες μαζί με αυτές του λαού του  και άλλων λαών του κόσμου, ότι ο Πρόεδρος  Τσάβες αργά ή γρήγορα θα ξεπεράσει αυτές τις δύσκολες συνθήκες για να είναι με τους ανθρώπους του, για νέους αγώνες και νέες νίκες στο όραμα της Μεγάλης Πατρίδας".
Ζήτω ο Τσάβες!

Πηγή: giron.co.cu

 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;