5 από 5 (7 Ψήφοι)

Απ’ τα μνημόνια στα εμβόλια

Χέρια που επανάσταση ξέρουν να τραγουδούν της παρηγόριας προσευχές δε κάθονται να πουν. Αρθούρος Ρεμπώ

Δυστυχώς φτάσαμε ως εδώ και όλα τα σημάδια δείχνουν πως θα πάμε ακόμη πιο κάτω. Γιατί; Γιατί η κατηφόρα είναι η πιο εύκολη διαδρομή, όταν μάλιστα μπορείς να πείσεις γι’ αυτό!

Εδώ και δέκα χρόνια μας πείθουν συνεχώς κι εμείς τους πιστεύουμε αφελώς. Μας έπεισαν πως χρωστούσαμε και έπρεπε να πληρώσουμε. Και πληρώσαμε, αλλά το χρέος αντί να μικρύνει μεγάλωσε! Άρα υπήρχε δόλος. Απεδείχθη άλλωστε πως ήταν μια καλά μελετημένη παγίδα αφαίμαξης του μόχθου και των δικαιωμάτων των εργαζομένων και του λαού γενικότερα για να σωθούν οι τράπεζες και ότι άλλο πίεζε το σύστημα εξουσίας.

Έτσι φτώχυναν το λαό, όχι στην τύχη, αλλά γιατί πρέπει να ‘ναι έρμαιο στις ορέξεις των μεγάλων συμφερόντων και της δικιάς τους ιδιοτέλειας.

Τώρα πρέπει να μας πείσουν για τα εμβόλια. Ένα θέμα που ακουμπά την υγεία του λαού και όπως είναι φυσικό μαζί με το φόβο του θανάτου είναι ένα τέλειο προπαγανδιστικό εργαλείο και το χρησιμοποιούν με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία.

Η λεκτική τρομοκρατία, που εδώ και δέκα χρόνια κυριαρχεί στα ΜΜΕ, εσχάτως διανθίζεται όπου χρειασθεί και με τη χρήση βίας, ώστε να εμπεδώνεται στη συνείδηση του λαού, πως το αστυνομικό κράτος, που χτίζεται σε όλα τα επίπεδα με γοργούς ρυθμούς, είναι αμείλικτο και ανίκητο!

Είναι πράγματι πρωτοφανής η πρεμούρα με την οποία προμοτάρεται το εμβόλιο, που κατά την μαρτυρία των κατασκευαστών είναι μια λύση ανάγκης χωρίς την ανάλογη έρευνα αποτελεσματικότητας και ασφάλειας. Χωρίς υπερβολή προσπαθούν να μας πείσουν για άλλη μια φορά σ αυτή τη δεκαετία, πως είναι η μοναδική και χρυσή ευκαιρία της ζωής μας, πράγμα το οποίο ούτε οι κατασκευαστές δεν υποστηρίζουν.

Έτσι βιώνουμε την ζωή μας σήμερα, με βήμα μετέωρο και αβέβαιο, με κυβερνήσεις ταγμένες στην υποστήριξη των μεγάλων συμφερόντων και ποτέ του λαού, που τον θυμούνται μόνο στις εκλογές για να επαίρονται της δημοκρατικής νομιμότητας.

Το μόνο σίγουρο είναι το κέρδος των εταιριών παραγωγής των εμβολίων, αφού έχουν επενδύσει στη σιγουριά των κρατών που χρηματοδότησαν τα εμβόλια εκ των προτέρων και εν λευκώ, για το καλό μας φυσικά…

 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Διαβάστε επίσης