5 από 5 (4 Ψήφοι)

 

οι αψέκαστοι-1

Αναφερθήκαμε στην αρχή αυτής της πανδημίας και θα επαναλάβουμε πως το πρόβλημα δεν είναι ο ιός, αλλά ο τρόπος εκμετάλλευσής του. Ήδη είναι πολύ εμφανής πια η χρησιμότητα του ιού, στο σύστημα εξουσίας και αυτό φαίνεται, τόσο από τα μέτρα που δρομολογούνται, όσο και από τους ίδιους που προκλητικά και με σιγουριά θριαμβολογούν, ότι θα αλλάξει η ζωή μας για πάντα! Και βέβαια εννοούν αυτά που όλοι ψυχανεμίζονται με τρόμο και σε σενάρια ταινιών τρόμου παρουσιάζονται.

Η αλήθεια είναι πως ψεκασμένοι και αψέκαστοι βιώνουν την ίδια καταιγίδα, αφού οι εργαζόμενοι ανεξαρτήτως τύπου και γονιδιώματος υφίστανται τα ίδια μαρτύρια. Ή μήπως δεν είναι ολοφάνερο πως το κράτος ολοένα και περισσότερο σαπίζει με μέτρα κατασταλτικά, αντιεκπαιδευτικά, αντεργατικά, αντιπαραγωγικά και ότι άλλο θα μπορούσε να πλήξει τον άνθρωπο καίρια και να του στερήσει την ελευθερία του στο διηνεκές, που θα ‘ταν και το επιθυμητό; Και αυτό το κάνουν νομοθετώντας ακατάπαυστα, μακριά από τις ανάγκες του ανθρώπου, χρησιμοποιώντας σαν επιχείρημα τον ιό και δέλεαρ κάποια μικροεπιδόματα, που φυσικά αργά ή γρήγορα θα κληθεί να τα πληρώσει πάλι ο ίδιος στο πολλαπλάσιο

Η Ελλάδα (κατεστημένη εξουσία) ύστερα από κάποια χρόνια δήθεν αναζήτησης και αμφιταλαντεύσεων, προσανατολίσθηκε σε ιδέες και πρότυπα που λίγα χρόνια πριν ξορκίζονταν και αυτό όχι γιατί από πρακτικής πλευράς οι εξουσιαστές διαφοροποιούνταν, αλλά επειδή μάλλον δεν ήθελαν να προκαλέσουν τις ευαισθησίες και το φρόνημα του λαού, ιδεολογήματα για τα οποία υπεραμύνονταν τότε.

Άλλωστε οι εξουσιαστές αισθάνονται απαλλαγμένοι πια από τα ιδεολογήματα του παρελθόντος, αφού το μονεταριστικό μοντέλο έχει ισοπεδώσει τα πάντα, ενώ αντίθετα τα εργαλεία που έχουν στην φαρέτρα τους είναι πανίσχυρα. Μιλάμε για την τρομοκρατία του φόβου απ’ τη μια και την φτώχεια αφετέρου, λόγους αξεπέραστους, αν συμπεριλάβεις και την καθημερινή προπαγάνδα των ΜΜ εξαπάτησης.

Στο αποκορύφωμα λοιπόν των μνημονίων, ήρθε και θρονιάσθηκε ο κορωνοϊός, για να μεγεθύνει την αδικία που υφίσταται  πολίτης. Όμως όπως συμβαίνει συνήθως όλα έχουν ένα τέλος κι’ αυτό το παραμύθι σύντομα θα τελειώσει και η αλήθεια γρήγορα θα φανεί, όταν οι άνθρωποι αντιληφθούν την παγκόσμια συμπαιγνία, που μια μικρή ελίτ άνομων συμφερόντων διακινεί. Τότε κανένα εμβόλιο δεν θα μπορέσει να σώσει τους εξουσιαστές…  

 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;