0.0 από 5 (0 Ψήφοι)

Πολύ πριν μας εντάξουν στο ΔΝΤ και όλους αυτούς τους κερδοσκοπικούς οργανισμούς, εμείς είχαμε αγωνισθεί με τις μικρές μας δυνάμεις και το θεωρούμε τιμή μας, κατά αυτής της πολιτικής.

Δεν κατορθώσαμε να αποκρούσουμε αυτή τη λαίλαπα, όμως μαζί με όλους τους άλλους υγειά σκεπτόμενους συνανθρώπους μας αναδείξαμε το θέμα και έγινε αντιληπτό και κατανοητό πως αυτοί που μας οδήγησαν στο μονόδρομο του ΔΝΤ, όχι μόνο δεν είχαν δίκιο αλλά εσκεμμένα δημιούργησαν τα σκηνικά τρόμου…

Μέρα με τη μέρα και παρά την απόλυτη στήριξη του συστήματος, αποδεικνύεται πως όλα ήταν στημένα και ενδελεχώς προετοιμασμένα από τους αρρωστημένους εγκεφάλους της ντόπιας και της διεθνούς τοκογλυφίας. Αν κάποιοι ακόμη και σήμερα μιλάνε για αναδιάρθρωση και εξυγίανση, είναι αποδεδειγμένο επίσημα πια και από τους ίδιους, πως οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι μικρομεσαίοι και οι συνταξιούχοι.

Και όμως τα μέτρα που παίρνουν θίγουν ακριβώς αυτούς μέχρι αυτοκτονίας, ενώ το σωστό θα ήταν, τα μέτρα να είναι αναλογικά, αν πραγματικά ήθελαν να βοηθήσουν τους ανθρώπους και το κράτος. Αποδείχθηκε δηλαδή πως στόχος δεν είναι τόσο το δημοσιονομικό έλλειμμα όσο η εξαθλίωση της πλειοψηφίας του λαού και βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να διαλυθούν οι υποδομές του κράτους.

Αυτό βλέπουμε κατά κύριο λόγο με τις παρεμβάσεις στην παιδεία, αλλά και εν γένει στον κρατικό μηχανισμό, στις επιχειρήσεις, αφού στο όνομα της κρίσης προγράφονται τα πάντα χωρίς κριτήρια.

Το είχαμε πει και τώρα το παραδέχονται και οι ίδιοι, με τη ψευδεπίγραφη συγνώμη, πως δήθεν κάναμε λάθη στην εφαρμογή του μνημονίου αλλά ήταν απαραίτητο, όπως θα λέγαμε για ένα άρρωστο, ότι δώσαμε λάθος φάρμακο και πέθανε! Φυσικά ο λόγος της συγνώμης είναι προφανής και τελείως ευθυγραμμισμένος με τα επόμενα μέτρα που θα επιβληθούν, αφού η αλήθεια είναι όπως προείπαμε, ότι το ΔΝΤ είναι μια επιλογή προμελετημένη…

Ειδικά τώρα και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές θα ακούμε όλους αυτούς με τις βαρύγδουπες και κούφιες λεκτικές κορώνες, περί ανάπτυξης, αλλαγής της μνημονιακής πολιτικής, σωσίματος κ.τ.λ. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που φαρδιά πλατειά υπόγραψαν την καταδίκη μας και βέβαια καμιά στιγμή δεν σταμάτησαν να νομοθετούν και να ψηφίζουν προς αυτή την κατεύθυνση, απλά και μόνο γιατί έχουν αναλάβει να μας φθάσουν στα επίπεδα των …υπανάπτυκτων και εξαθλιωμένων χωρών!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;