0.0 από 5 (0 Ψήφοι)
 Papandreoy  AnastasiadiΣτο εξής, Έλληνες και Κύπριοι, μόνο για ένα πράγμα μπορούν να είναι σίγουροι: πως οι πατρίδες, άγνωστο για πόσο χρόνο, μπαίνουν σε καθεστώς υποθήκευσης και άγριας συναλλαγής. Πρέπει μάλιστα να είναι η μοναδική φορά που οι κυβερνήσεις ανεξάρτητων κρατών μπαίνουν οικειοθελώς και χωρίς πόλεμο, σε καθεστώς πλήρους υποτέλειας.
 
Γι' αυτό φυσικά φρόντισαν οι κυβερνήσεις του Παπανδρέου και του Αναστασιάδη, που και στις δύο περιπτώσεις, ύστερα από Μαραθώνιες (μα εντελώς θεατρινίστικες) διαπραγματεύσεις, παραχώρησαν περισσότερα από όσα του ζητήθηκαν(;), για να μην τους ζητήσουν άλλα μέτρα! Φυσικά όλα αυτά ήταν ένα καλά μελετημένο παραμύθι που αποδεικνύεται καθημερινά.
 
Ο πρώτος την μεγάλη είδηση, της σωτηρίας της πατρίδας”, την ανακοίνωσε στην προκυμαία του Καστελόριζου, ο δε δεύτερος πιο μοντέρνος μέσω twitter! Ο πρώτος δήθεν σοσιαλιστής και μάλιστα πρόεδρος της Σοσιαλιστικής διεθνούς (σκεφτείτε ποιοι τον ψήφισαν), ο δεύτερος καραδεξιός. Και οι δυο τους προεκλογικά με σιγουριά υποσχέθηκαν την σωτηρία της πατρίδας και οι δύο υποστήριξαν με πάθος το σχέδιο “ΑΝΑΝ”. Και τους δύο τους ψηφίσαμε, άγνωστον γιατί...
 
Το σίγουρο πάντως είναι πως ο πλανήτης μας από τη μια άκρη έως την άλλη βρίσκεται κάτω από μια ιδιόμορφη πίεση ανάλογη κατά περίπτωση. Στις λιγότερο αναπτυγμένες επικρατεί ο νόμος του πιστολιού, ενώ στις πιο αναπτυγμένες το όπλο είναι η οικονομία. Και οι δύο μέθοδοι οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα, στην φτωχοποίηση, την εξαθλίωση και την υποδούλωση του ανθρώπου με κάθε τρόπο...
 
Σήμερα κλαίμε πάνω στα συντρίμμια της πατρίδας που υποφέρει, τόσων χρόνων δουλειά που μηδενίστηκε, της χαμένης αξιοπρέπειας, μα πάνω από όλα για τους ανθρώπους που γίνανε έρμαια της ελεημοσύνης των ...ανελέητων!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;