0.0 από 5 (0 Ψήφοι)

int-1Σ' αυτή την εποχή, όποια κόμματα αναλαμβάνουν να κυβερνήσουν, - και μάλιστα όχι τυχαία, με την συγκατάθεση του αρχικαπιταλιστή της Ουάσιγκτον, - αναλαμβάνουν την δέσμευση της υλοποίησης των μνημονίων. Με απλά λόγια όλοι αυτοί που κυβερνούν, δεν είναι τίποτα άλλο από υπάλληλοι της “αρρωστημένης” παγκοσμιοποίησης, και όσο περισσότερα μέτρα επιβάλουν προς αυτή την κατεύθυνση τόσο πιο πετυχημένοι θεωρούνται και πιο πολύ λιβάνι θα ξοδευτεί γι' αυτούς από τα απολύτως ελεγχόμενα ΜΜΕ!

Ήδη στα περισσότερα κράτη του πλανήτη μας, η εξουσία έχει περάσει, εύκολα ή δύσκολα, στα χέρια ορκισμένων υπαλλήλων της “νέας τάξης”. Όχι συμπτωματικά, αφού τα μέσα ενημέρωσης, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία ανήκουν σε εργολάβους των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, σιγοντάρουν με μοναδική λατρεία, μαεστρία και πάθος απαράμιλλο την παντοδυναμία του χρήματος.

Αυτό φυσικά δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, ούτε μια ευθεία απειλή, η οποία αντιμετωπίζεται με κάποιο τρόπο. Εδώ μιλάμε για μια ύπουλη επίθεση, που δεν έχει προηγούμενο, αφού αναγκάζεσαι να παραιτηθείς με τη θέλησή σου από ότι αυτοί παλαιότερα νομιμοποίησαν σαν δίκαιο και σωστό. Στην πραγματικότητα δηλαδή ανατρέπονται με συνοπτικές διαδικασίες, η επιβίωση, οι συνήθειες, ο τρόπο ζωής. Συνεπίκουρο σ' αυτά είναι το πλαίσιο κατατρομοκράτισσης και ραγιαδισμού, που έχουν δημιουργήσει, απαραίτητο στοιχείο υπακοής. Προηγούμενα είχαμε γευθεί, και μάλιστα σε μορφή κινηματογραφικής υπερπαραγωγής, την εντελώς άδικη και αδικαιολόγιτη διάλυση πέντε κρατών.

Μας μιλούν βέβαια για δημοκρατία, για φανατικούς, καταπιεζόμενους, αντιφρονούντες, αλλά η αδικία έχει γίνει “θεσμός” και απλώνεται πάνω από όλους τους ανθρώπους που προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε τρόπο. Αν κάποιοι έβλεπαν σαν αδυναμία, ή ανολοκλήρωτη προσπάθεια αυτών που αυτοαποκαλούνται σωτήρες των λαών, η Γιουγκοσλαβία, η Λιβύη, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, η Συρία, είναι εδώ και στενάζουν κάτω από τη μπότα των αμείλικτων και απρόσωπων συμφερόντων.

Ότι σπέρνουμε θερίζουμε και το μόνο σίγουρο είναι, πως ο καπιταλισμός δεν έχει συναισθήματα και ας μην μιξοκλαίμε γι' αυτά που γίνονται γιατί εμείς τα ανεχτήκαμε και τα χειροκροτήσαμε!

Δείτε τους φίλους και συνεταίρους μας στην ΕΕ και γενικά την πολιτισμένη Δύση, φυσικά και τους δικούς μας, πως πνίγουν τους ανθρώπους στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, τους οποίους σημειωτέον οι ίδιοι τους οδηγούν στον ξεσπιτωμό. Αν για κάποιους νεότερους φαντάζει πρωτόγνωρο και προκλητικό έχει ξαναγίνει δυστυχώς. Το εκπληκτικό μάλιστα είναι ότι έχει γίνει από τις ίδιες δυνάμεις που πρωτοστατούν και σήμερα, στην προστασία των συμφερόντων της ολιγαρχίας του χρήματος, ενώ την ίδια στιγμή χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους δυστυχισμένους!

Αν κάποιοι ακόμη βαυκαλίζονται με τις ψευδαισθήσεις ενός κόσμου που θα σέβεται και θα προστατεύει τα όσια και τα δίκαια των ανθρώπων, καλό είναι να δουν πως μπορούν βάλουν ένα στοπ σ' αυτές τις ληστρικές και απάνθρωπες πολιτικές, οι οποίες είναι παραπάνω από φανερό ότι υποβαθμίζουν την ζωή των ανθρώπων σε όλα τα επίπεδα και απειλούν ευθέως την ζωή αυτή καθεαυτή...

Εμείς θα πρέπει να μείνουμε δυνατοί και να αντισταθούμε, με την κρυφή ελπίδα πάντα, ότι θα επαληθευτεί η ρήση του Μένανδρου: “Εν παντί δει καιρώ το δίκαιον επικρατεί”

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;
<
<