0.0 από 5 (0 Ψήφοι)

kammenos-3Σήμερα (χθες) το πρωί, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετέβη με ελικόπτερο στον θαλάσσιο χώρο των Ιμίων και πραγματοποίησε ρίψη στεφάνου στην μνήμη των τριών αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996.

imia-1 copy copyΣήμερα (χθες) το πρωί, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετέβη με ελικόπτερο στον θαλάσσιο χώρο των Ιμίων και πραγματοποίησε ρίψη στεφάνου στην μνήμη των τριών αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996.

Είναι η πρώτη φορά που υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει στην περιοχή των Ιμίων από το 1996.

Να παρατηρήσω πως η πρώτη επίσκεψη υπουργού Εθνικής Άμυνας στα Ίμια, μετά από 19 χρόνια, γίνεται από έναν κεντροδεξιό πολιτικό μιας αριστερής κυβέρνησης.

Είναι απόλυτα σωστή η κίνηση της κυβέρνησης και του Πάνου Καμμένου.

Η Δημοκρατία δεν χαρίζει κανέναν Έλληνα ή πολίτη της Ελλάδας στους φασίστες και στους νεοναζιστές.

Η ενοχική συμπεριφορά των κυβερνήσεων Σημίτη αλλά και η εντελώς λανθασμένη συμπεριφορά των κυβερνήσεων που ακολούθησαν έδωσαν την ευκαιρία σε εγκληματικές συμμορίες, όπως η Χρυσή Αυγή, να καπηλευτούν την μνήμη των τριών αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους στα Ίμια και να στήνουν γιορτές μίσους, λες και οι τρεις αξιωματικοί ήταν φασίστες.

Πριν από δυο χρόνια, σε ένα κείμενο για τα Ίμια, έγραφα:

«Αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει μια τεράστια σύγχυση που δεν επιτρέπει σε κάποιους να αντιληφθούν τη διαφορά του εθνικιστή από τον πατριώτη. Είναι σαν να μην μπορείς να ξεχωρίσεις τον Γεώργιο Παπαδόπουλο από τον Γεώργιο Καραϊσκάκη.

Όσο υπάρχει αυτή η σύγχυση, οι Έλληνες θα είναι μονίμως μέσα στη διχόνοια…

Αν σε ενοχλεί η σημαία στα χέρια του φασίστα, μην την σκίζεις. Να πας να του την πάρεις. Και να την κρατήσεις εσύ. Γιατί η δική σου πατρίδα δεν μισεί τις πατρίδες των άλλων. Μην του τη χαρίζεις.»

(Το κείμενο για τα «Ίμια» είναι το κείμενο με τις περισσότερες αναγνώσεις στο μπλογκ, μετά το κείμενο «Πώς στρώθηκε ο δρόμος για τον φασισμό». Και δεν μπορεί κάποιος -εκτός αν είναι εντελώς καθυστερημένος- να πει πως οι αναγνώστες του μπλογκ μου είναι εθνικιστές. Οπότε, για σκεφτείτε το λίγο.)

Πηγή: pitsirikos

 

 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;