5 από 5 (3 Ψήφοι)

koronavirus-2

Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά. Ρήγας Φεραίος

Όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται, πως κάτι σάπιο πλανιέται στον ορίζοντα. Όλο και πιο πολλοί αναζητούν το λόγο που συμβαίνουν όλα τούτα τα παράλογα και δυσνόητα. Καθόλου όμως εύκολο δεν είναι να κατανοήσουμε την περίπλοκη πολιτική, πολύ περισσότερο όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη μεθοδευμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη προπαγάνδα.

Τα προηγούμενα δέκα χρόνια, εμείς εδώ στην Ελλάδα, βιώσαμε έναν πρωτόγνωρο οικονομικό στραγγαλισμό και έτσι κι αλλιώς δεν θα ‘χαμε τη δύναμη να αντιδράσουμε στην επιβολή των εξουθενικών μέτρων, όπως και έγινε. Ο κορωνοϊός ήρθε λοιπόν σαν επιστέγασμα της οικονομικής καταστροφής των εργαζομένων και του λαού που καρτερικά δέχεται τα πειράματα των μαθητευόμενων μάγων…

Για να μην μακρηγορούμε, στην πρώτη περίπτωση απεδείχθη, πως ήταν μια μεθοδευμένη επίθεση από τους ξένους αλλά και τους ντόπιους γκαιμπελίσκους –κατά κύριο λόγο-, που διαπλέχθηκαν όμως με μαεστρία, έτσι ώστε στο τέλος να συνεχίσουν προστατευμένοι να απομυζούν και να διαθέτουν τη φτώχεια μας κατά το δοκούν. Η δεύτερη περίπτωση δείχνει με πρώτη ματιά μια παγκόσμια συμπαιγνία. Αφού παρά την αφάνταστη προπαγάνδα παγκοσμίως, κανένας σοβαρά σκεπτόμενος δεν μπορεί να καταπιεί αμάσητο ότι δεν υπήρχαν άλλοι τρόποι αντίδρασης στον ιό.

Όπως και να ‘χει το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και σήμερα αντανακλά με σαφήνεια στις ζωές μας. Τα μέτρα που πάρθηκαν χτες κάτω από την δαμόκλεια σπάθη της ύπαρξής μας – και που κάποια θα μείνουν για πάντα – είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτά που φαίνονται, καθαρά πια, να έρχονται για να εμπλουτίσουν τη ζωή, για το καλό μας φυσικά!

Βέβαια ο λόγος δεν είναι άλλος, παρά ο καπιταλισμός, ο οποίος παρότι πλέον αλωνίζει μόνος χωρίς το αντίπαλο δέος του κομουνισμού, δεν μπόρεσε να λύσει προβλήματα και βρίσκεται σε αδιέξοδο. Η φρενήρης ανάπτυξη και ο αχαλίνωτος καταναλωτισμός, που προς στιγμή φάνηκε να δίνουν μια κάποια λύση, τελικά δημιούργησαν περισσότερα προβλήματα.

Τελικά οι εγκέφαλοι του ντόπιου και παγκόσμιου καπιταλισμού νόμισαν πως τη λύση μπορεί να την δώσει ο κορωνοϊός, αφού είδαν πως με το πρόσχημα του ιού μπορούν να επιβάλλουν οτιδήποτε αντιδημοκρατικό και απάνθρωπο και μάλιστα με μεγάλη ευκολία. Έτσι προγραμματίζουν από τώρα το κορωνοϊό της επόμενης και της μεθεπόμενης χρονιάς, μέχρις ότου δηλαδή επιβάλλουν όλα τα κατάλληλα μέτρα για τον έλεγχο του ανθρώπου

Βλέπουμε δηλαδή, πως πολλά από τούτα τα μέτρα δεν έχουν στόχο την προφύλαξη του ανθρώπου από τον ιό, αλλά μάλλον την απομόνωση και τον εκφοβισμό του, ώστε να είναι αδύναμος και έτσι πιο εύκολα ελεγχόμενος. Είναι φανερό πως όλα τούτα δεν είναι τίποτα άλλο, από την έννοια του απροκάλυπτου φασισμού και φυσικά δεν θα ‘χουν καμιά τύχη.

 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;
<