0.0 από 5 (0 Ψήφοι)
[youtube]yxlvMKyQcrE[/youtube] Αξίζουν συγχαρητήρια σ αυτούς που αντιστέκονται ακόμη. Σ αυτούς που βάζουν σε κίνδυνο την προσωπική και οικογενειακή τους υπόσταση,  προτάσσοντας αξίες ξεχασμένες από τους αποχαυνωμένους καταναλωτές. Χρειάζεται πολύ θάρρος να αντισταθείς στην ασυδοσία της εργοδοσίας, στην εποχή της ισοπέδωσης των εργατικών και ανθρώπινων δικαιωμάτων, που θεσμοθετήθηκαν πια και με τη βούλα του νόμου από τους τσαρλατάνους της νέας τάξης. Εμείς, δεν ελπίζουμε απλά, είμαστε βέβαιοι, πως η στιγμή που θα ξεφύγουν οι λαοί, από το λήθαργο της παγκοσμιοποίησης είναι κοντά και σύντομα θα ξεφυτρώσουν νέες εστίες αντίστασης σε κάθε γωνιά της γης.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Οι χαλυβουργοί και οι εργαζόμενοι του ALTER κάνουν ότι θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι. Σήμερα που περικόπτονται ανηλεώς μισθοί και συντάξεις, που είναι οι «έντιμοι» συνδικαλιστές μας να κηρύξουν απεργίες διαρκείας; Αλλά ξέχασα,...

Οι χαλυβουργοί και οι εργαζόμενοι του ALTER κάνουν ότι θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι. Σήμερα που περικόπτονται ανηλεώς μισθοί και συντάξεις, που είναι οι «έντιμοι» συνδικαλιστές μας να κηρύξουν απεργίες διαρκείας; Αλλά ξέχασα, είναι πολλά τα λεφτά που βάζουν στην τσέπη για να μπορέσουν να κάνουν το καθήκον τους και να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα αυτών που θα έπρεπε να εκπροσωπούν. Χίλια μπράβο στους χαλυβουργούς!!!

Διάβασε περισσότερα
  Τάσος
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;