0.0 από 5 (0 Ψήφοι)
[youtube]Ph7wOzaDHGY[/youtube] Θέλοντας και μη, είμαστε πια στα γρανάζια του Δ.Ν.Τ. Κανένας δεν μπορεί να πει αυτή την στιγμή με σιγουριά αν θα ανανήψουμε, ή θα πάμε σούμπιτοι παρασύροντας και τους άλλους ευρωπαίους που μας ακολουθούν! Αυτά που συνέβησαν και συμβαίνουν στις άλλες χώρες που πήγε το ταμείο είναι το σημείο αναφοράς, αφού καμιά δεν επανήλθε παραμένοντας κάτω από την προστασία του "Ταμείου". Στην Ελλάδα χρησιμοποιείται μεθοδολογία "καρμπόν", όπως ακριβώς στην Αργεντινή, κατά συνέπεια πρέπει να 'μαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο... Η μοναδική χώρα που δέχθηκε στοϊκά και παραμένει για πάνω από τριάντα χρόνια κάτω από τη σκέπη του Δ.Ν.Τ. είναι η Γουατεμάλα, η οποία δείχνει βέβαια καλούς μακροοικονομικούς δείκτες, στην ουσία όμως κατέχεται από 6-7 οικογένειες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πάνω από τον μισό του πληθυσμού να είναι στη φτώχεια και την εξαθλίωση, παραμένοντας ωστόσο η χώρα των μεγάλων αντιθέσεων. Αυτό που εμείς αντιλαμβανόμαστε είναι ακριβώς το ίδιο. Οδηγούμαστε δηλαδή σε μια παρόμοια κοινωνία πλούσιων και φτωχών, με εξαφανισμένη την μεσαία τάξη. Αυτό άλλωστε δείχνουν όλα τα μέτρα που λαμβάνονται από την κυβέρνηση και την τρόικα. Είναι ξεκάθαρο ότι στοχεύουν τους μικρομεσαίους και κάτω, χωρίς την παραμικρή ευαισθησία ή λογική.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Σε όσες χώρες πήγε το ΔΝΤ, οι πολίτες όχι μόνο δεν κέρδισαν τίποτα απολύτως από την πολιτική που εφαρμόστηκε, αλλά ήταν εκείνοι που πλήρωσαν το μάρμαρο των «αλλαγών» και των «μονοδρόμων». Τι να τους κάνω εγώ τους δείκτες και τους αριθμούς που...

Σε όσες χώρες πήγε το ΔΝΤ, οι πολίτες όχι μόνο δεν κέρδισαν τίποτα απολύτως από την πολιτική που εφαρμόστηκε, αλλά ήταν εκείνοι που πλήρωσαν το μάρμαρο των «αλλαγών» και των «μονοδρόμων». Τι να τους κάνω εγώ τους δείκτες και τους αριθμούς που εμφανίζουν μια χώρα σαν «οικονομικό θαύμα» (όπως τη Γουατεμάλα) όταν ο κόσμος βυθίζεται στη φτώχεια και πεινάει; Αντί να ασχοληθούμε με ανάπτυξη για να ανασάνει ο τόπος, οι προδότες που μας κυβερνάνε δέχτηκαν να ξεχαρβαλώσουν ό,τι έχει απομείνει στην Ελλάδα, αδιαφορώντας για το δυσοίωνο μέλλον που είναι μπροστά. Όσοι τους εμπιστεύθηκαν, δεν θα αργήσει η μέρα που θα αυτομουτζώνονται στον καθρέπτη, αλλά θα είναι πλέον πολύ αργά. Ο δρόμος των επόμενων ετών έχει χαραχθεί, με τους αποβλακωμένους από την πολλή τηλεόραση κατοίκους αυτής της χώρας να έχουν δώσει την έγκρισή τους με την αδράνειά τους και τη βλακεία που τους δέρνει. Θα τρίζουν τα κόκαλα των αρχαίων με τα ζώα που κατοικούν σήμερα σε αυτόν τον τόπο… Κρίμα.

Διάβασε περισσότερα
  Τάσος
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;