0.0 από 5 (0 Ψήφοι)

n.KoreaΟι γραμμές αυτές γράφονται με αφορμή την δοκιμή της βορειοκορεάτικης υδρογονοβόμβας και την διεθνή κατακραυγή όλων των αρπακτικών της γης, που την νέμονται “νομοτύπως”, σαν γνήσιοι και μοναδικοί κληρονόμοι, συνεπικουρούμενοι φυσικά από όλα τα ανδρείκελα που έχουν καταφέρει να εγκαταστήσουν στα περισσότερα κράτη του κόσμου!

Ανεξάρτητα με του ποια είναι η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, αφενός γιατί είναι πολύ μακριά και αφετέρου επειδή η ενημέρωση είναι πολύ επιλεκτική και στοχευμένη, το σίγουρο είναι πως είναι μια μικρή χώρα, που κόπηκε στα δύο ύστερα από ιμπεριαλιστική επέμβαση. Η ίδια επέμβαση που έγινε και στη χώρα μας, με μόνη διαφορά ότι εδώ η κατοχή συνεχίζεται στο διηνεκές, ενώ η βόρεια Κορέα κατάφερε να ελέγχει το χώρο της.

Ακόμη πρέπει να πούμε πως η αντιπαράθεση μεταξύ βόρειας και νότιας Κορέας, αλλά πρώτιστα μεταξύ Λ.Δ. Της Κορέας και ΗΠΑ, ή πιο απλά μεταξύ Κορέας και του ιμπεριαλισμού, συντηρείται από την επέμβαση των Αμερικάνων και των συμμάχων τους στην Κορεατική χερσόνησο και εντεύθεν. Από τότε που ο Τρούμαν στα πλαίσια της εθνοκάθαρσης, μεταξύ του 1950-53 εξόντωσε 2.800.000 χιλιάδες Κορεάτες. Στη σφαγή εκείνη συμμετείχε και η Ελλάδα, με την ελπίδα πάντα πως όντας με τους νικητές όλο και κάποιο κοκαλάκι θα γλύψει. Για τον ίδιο λόγο συμμετέχουμε σ' όλα τα καλέσματα των επικυρίαρχων, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Όπως συμβαίνει και τώρα κάποιοι επωφελούνται, όχι όμως ο ελληνικός λαός.

b-korea-parelasiΤο γεγονός είναι ότι αυτή η μικρή χώρα έχει το σθένος να αντιτάσσεται στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και να επιβιώνει με όλα τα εμπάργκο και την απομόνωση που επιβάλλουν οι “πολιτισμένοι” της γης, αν μη τι άλλο σημαίνει πως κατοικείται από ελεύθερους ανθρώπους. Επιπρόσθετα  παρατηρώντας την τεχνολογική εξέλιξη αυτής της μικρής χώρας, μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν είναι μια εντελώς τριτοκοσμική χώρα. Αν κρίνουμε μάλιστα από λυσσαλέες κραυγές των εξουσιαστών του “ελεύθερου” κόσμου, και την μανιασμένη προπαγάνδα, καταλαβαίνουμε πως η ΛΔΚ είναι κάτι σαν απόστημα στις παρυφές του σύγχρονου καπιταλιστικού κόσμου, και τους πονάει.

Δεν γνωρίζουμε τα ακριβή γεγονότα, όμως έχουμε την εμπειρία των αμερικάνικων επεμβάσεων και των δυτικών γενικώς, στη Γιουγκοσλαβία, στη Λιβύη, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ και τώρα στη Συρία. Παντού επενέβησαν με σημαία τα ανθρώπινα δικαιώματα, την παγκόσμια ασφάλεια, ή κατά προτίμηση τα αμερικανικά συμφέροντα. Πουθενά δεν βρέθηκε το αίτιο για το οποίο διέλυσαν αυτές τις χώρες, παρ' όλα αυτά κανένας δεν τους ζήτησε το λόγο γι' αυτό, πόσο μάλλον να ζητήσει ο ΟΗΕ την τιμωρία τους...

N.K.streetΑκόμη θα πρέπει να γνωρίζουμε, ότι η δοκιμή της υδρογονοβόμβας από τη ΛΔ της Κορέας, είχε αναγγελθεί από καιρό και πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια, τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση των απανταχού “υπηκόων”. Με δεδομένο ότι οι Αμερικάνοι τη Νότια Κορέα την έχουν γεμάτη βάσεις με πυρηνικά, και ενώ η Βόρεια Κορέα επανειλημμένα έχει ζητήσει να αποχωρήσουν από την κορεατική χερσόνησο, γιατί οι βορειοκορεάτες δεν μπορούν να υπερασπίζονται την πατρίδα τους;

Φυσικά γνωρίζουμε, την αλήθεια την λένε οι δυνατοί, πάντα έτσι ήταν κι' αυτό δεν θα αλλάξει όσο πιστεύουμε σε θαύματα και λύσεις μαγικές. Ας μην πιστεύουμε άκριτα τις ψεύτικες και ωραιοποιημένες  εικόνες που προβάλλονται απνευστί από τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ. Την τροφή ποτέ δεν πρέπει να την καταπίνουμε αμάσητη γιατί κάνει κακό ...στην υγεία!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;