5 από 5 (2 Ψήφοι)

Στη Σλοβακία προωθούν νόμο για στείρωση των Ρομά!

stop-racismΉδη το υπουργείο εργασίας της Σλοβακίας επεξεργάζεται νόμο που στοχεύει στην «υποστήριξη των μικρών περιθωριακών κοινοτήτων». Σύμφωνα με το προσχέδιο η κυβέρνηση της Σλοβακίας θα προσφέρει στις γυναίκες αυτών των κοινωνικών ομάδων προφυλακτικά και δωρεάν στείρωση!

Οι διαμαρτυρίες των ανθρωπιστικών οργανώσεων της Ευρώπης προκαλούν μεγάλα προβλήματα στον κυβερνητικό συνασπισμό της Σλοβακίας ενόψει αυτής της ρατσιστικής μεθόδευσης που προωθεί το υπουργείο εργασίας.

Πάντως η ιστορία λέει πως από το 2009 το δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει καταγράψει παράνομη στείρωση σε 8 γυναίκες Ρομά στη Σλοβακία. Καθώς επίσης μια νεαρή Σλοβάκα υποχρεώθηκε να υπογράψει αποδοχή στείρωσης παρά τη θέλησή της.

Γεγονός είναι πως το νομοσχέδιο συναντάει μεγάλες αντιδράσεις και μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων. Οι χριστιανοδημοκράτες είναι αντίθετοι ενώ οι φιλελεύθεροι συμφωνούν…

Αυτό βέβαια ακολουθεί το προηγούμενο των Ισραηλινών  που στειρώνουν τις Εβραίες από την Αιθιοπία για να μην μπασταρδέψει …ο περιούσιος λαός!

Είναι μια πέρα για πέρα φασίζουσα πραχτική που ενισχύεται ακόμη περισσότερο αν ληφθεί υπόψη, ότι οι τσιγγάνοι στην Σλοβακία αντιπροσωπεύουν το 10% του πληθυσμού και κατά συνέπεια ο καθένας μπορεί να καταλάβει, ποιος είναι ο στόχος των «δημοκρατών» αυτής της «πολιτισμένης»  χώρας της Ευρώπης…

Ο ρατσισμός σε όλο του το μεγαλείο!

 

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Από... πολιτισμό άλλο τίποτα οι Ευρωπαίοι φίλοι μας!! Δυστυχώς, τα νοσηρά μυαλά που έχουν την εξουσία στα χέρια τους μας γυρνούν πολλούς αιώνες πίσω. Αν δεν μπει ένα φρένο στα σχέδιά τους, θα δούμε και χειρότερα.. :sad:

  Ανώνυμος
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;
<