5 από 5 (2 Ψήφοι)
Ο φασισμός είναι εδώ!Τι ακριβώς είναι ο φασισμός; Φαντάζομαι η απροκάλυπτη βία, ο χουλιγκανισμός της Χρυσής Αυγής γενικώς και ιδιαίτερα, αλλά πρώτα και πάνω απ' όλα ο βιασμός του νου, των δικαιωμάτων και των απαραίτητων και αναγκαίων επιθυμιών του ανθρώπου.
 
Εν ολίγοις, θέλω να πω πως ο φασισμός της Χρυσής Αυγής ωχριά μπροστά στην «Δημοκρατία» που κραδαίνουν και επιβάλλουν επίσημα μέσα από το κοινοβούλιο τα κόμματα εξουσίας, με την άμεση και ανυστερόβουλη (!) υποστήριξη κάθε «Δημοκράτη» και των ΜΜΕ ομοθυμαδόν! Φυσικά γνωρίζουμε το λόγο που όλοι αυτοί συντάσσονται κάτω από την ίδια σημαία. Είναι η πολιτική που υπηρετούν, τα συμφέροντα και ο φόβος για τη νέμεση, που όμως όλο και πλησιάζει απειλητικά...
 
Ήδη η Χρυσή Αυγή που γαλούχησαν και εκτόξευσαν, παρά την παρά φύση εκμετάλλευση (προπαγανδιστική), δεν είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα. Ο κόσμος έχει αντιληφθεί και πολύ καλά μάλιστα την κατάφωρη κοροϊδία που -όπως εδώ και πολλές δεκαετίες- δέχεται τσουβαληδόν σήμερα:
 
Οι κυβερνώντες βιάζουν και εκβιάζουν με την αιχμή του δόρατος στα όνειρα και τον ψυχισμό μας, ενσπείροντας και καλλιεργώντας την καθημερινή και χωρίς όρια τρομοκρατία!
 
Έτσι, ακούγοντας και τις τελευταίες βολές των αξιωματούχων της κυβέρνησης, δεν μπορείς παρά να θυμηθείς το παλιό σύνθημα της αριστεράς, το οποίο σαφώς παρέπεμπε στο κατεστημένο σύστημα της εξουσίας που έτσι κι' αλλιώς ποτέ δεν άλλαξε:
 
«Λαέ μην ξεχνάς τι σημαίνει δεξιά!»
 
Είναι σαφέστατο και από όλους κατανοητό πια πως ο φασισμός είναι εδώ και τα σημάδια στο κορμί μας βαθιά και ανεξίτηλα...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;
<